Containerservice

Grote partijen

G. Schrijver BV heeft open- gesloten- en perscontainers, vanaf 20 m³, tot uw beschikking voor het afvoeren van grote  partijen oud-ijzer, papier en plasticfolie.

24-uurs service
Indien er een container bij u geplaatst wordt, dan hebben wij een 24-uurs service, dit houdt concreet in: vandaag bellen, morgen ophalen en/of wisselen, overmacht voorbehouden.

Gratis plaatsen

Het plaatsen en het transport van de containers is gratis, indien het binnen de stedendriehoek Zwolle- Deventer- Apeldoorn valt, daarbuiten is het afhankelijk van afstand en hoeveelheid of er kosten aan verbonden zijn.

1100 liter rolcontainers

Mocht het nu zo zijn dat u zoveel papier heeft dat het teveel is om zelf te komen brengen, maar een 20 m³ container te groot is, dan is een 1100 liter container een prima oplossing voor bedrijven, verenigingen en scholen binnen de regio Apeldoorn/Vaassen.

Deze rolcontainers zijn  in bruikleen te verkrijgen voor €. 33,= per maand ongeacht het aantal ledigingen en inclusief transport, of indien u niet zo vaak de rolcontainer vol gaat krijgen per maand, dan is er de optie voor €. 16,50,= per lediging, ook inclusief transport.

Bij schade door brand of andere oorzaak, stellen wij u wel verantwoordelijk. Raadzaam is dat de rolcontainer dus op een veilige plek geplaatst kan worden.

De rolcontainer wordt op afroep binnen 2 werkdagen gewisseld.