Containerservice

Grote partijen

G. Schrijver BV heeft open- gesloten- en perscontainers, vanaf 20 m³, tot uw beschikking voor het afvoeren van grote  partijen oud-ijzer, papier en plasticfolie.

24-uurs service
Indien er een container bij u geplaatst wordt, dan hebben wij een 24-uurs service, dit houdt concreet in: vandaag bellen, morgen ophalen en/of wisselen, overmacht voorbehouden.

Gratis plaatsen

Het plaatsen en het transport van de containers is gratis, indien het binnen de stedendriehoek Zwolle- Deventer- Apeldoorn valt, daarbuiten is het afhankelijk van afstand en hoeveelheid of er kosten aan verbonden zijn.

1100 liter rolcontainers

Mocht het nu zo zijn dat u zoveel papier heeft dat het teveel is om zelf te komen brengen, maar een 20 m³ container te groot is, dan is een 1100 liter container een prima oplossing voor bedrijven, verenigingen en scholen. 

Deze rolcontainers zijn gratis in bruikleen te verkrijgen, echter bij schade door brand of andere oorzaak, stellen wij u wel verantwoordelijk. Raadzaam is dat de rolcontainer dus op een veilige plek geplaatst kan worden.

Wij berekenen geen transport of stortkosten voor het ledigen.  De rolcontainer wordt op afroep binnen 2 werkdagen gewisseld.